Articular Protect-180 capsule - supliment pentru articulații

Pharma Dacica Plus
160,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Pharma Dacica Plus
Cod produs - SKU PHD009
Cum te putem ajuta?

Descriere

Mod de prezentare: Flacon 180 de capsule

Articular Protect este un supliment alimentar care conține o combinație de ingrediente adesea utilizate pentru susținerea sănătății articulațiilor. Printre ingredientele sale se numără glucozamina, MSM (metilsulfonilmetan) și extractul de gheara diavolului.

Glucozamina este o substanță care se găsește în mod natural în cartilajul articular și este importantă pentru menținerea sănătății și funcționalității acestuia. MSM este un compus organic care conține sulf și care este adesea utilizat pentru susținerea sănătății articulațiilor și a țesuturilor conjunctive.

Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) este o plantă medicinală care este adesea utilizată pentru susținerea sănătății și funcționalității articulațiilor. Această plantă care crește în zonele aride din sudul Africii conține o serie de compuși activi, inclusiv harpagozidă și harpagidă, care au proprietăți antiinflamatorii și analgezice. Acești compuși pot ajuta la reducerea durerii și inflamației articulare și pot contribui la îmbunătățirea mobilității și flexibilității articulare.

Articular Protect este utilizat cu succes pentru susținerea sănătății articulațiilor și a mobilității, precum și pentru reducerea durerii și inflamației articulare, dar și pentru reglarea tranzitului intestinal. 

 

Compoziție: MSM -150 mg, Glucozamină sulfat 2KCl din crustacee marine -150 mg, Harpagophytum procumbens (Gheara-diavolului) -150 mg, 550 mg/capsulă.

 

Mod de administrare: 1-2 capsule, de 2 ori/zi, dimineața și seara,  cu o jumătate de oră înainte sau după masă. Pentru rezultate semnificative, se recomandă o cură de cel puțin 4 luni/.

 

Efecte:

–          susţine procesele de regenerare a cartilajelor

–          susţine procesele de lubrefiere a cartilajelor

–          contribuie la întărirea articulaţiile

–          contribuie la eliminarea durerilor articulare

–          contribuie la menţinerea normală a apetitului

–          susține funcţionarea normală a tranzitului intestinal.

 

 

ARTICULAR PROTECT conţine: MSM -150 mg, Glucozamină sulfat 2KCl din crustacee marine -150 mg, Harpagophytum procumbens (Gheara-diavolului) -150 mg, 550 mg/capsulă, fiind recomandat in tratarea, prevenirea si ameliorarea afectiunilor articulare degenartive, a reumatismului si artrozei.

Detalii

SKU
PHD009

Ce spun clientii