Opti Lidolin -180 capsule - supliment pentru sănătatea și buna funcționare a ochilor

Pharma Dacica Plus
200,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Pharma Dacica Plus
Cumperi 2, Primesti 1 GRATUIT
Cod produs - SKU PHD004
Cum te putem ajuta?

Descriere

Prezentare: flacon 180 de capsule.

Opti Lidolin este un supliment alimentar supliment alimentar destinat sistemului ocular; Acest produs pe bază de plante conține chlorella, acerola, spirulină, gălbenele și Ginkgo biloba, cu numeroase beneficii pentru sănătate. Această formulă unică include o gamă largă de elemente nutritive şi substanțe benefice care ajuta la menţinerea funcțiilor organismului pentru ca tu să fii mereu activ și gata de acţiune. 

Ginkgo biloba poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine și la susținerea sănătății sistemului nervos. Chlorella este o algă verde care conține o gamă largă de nutrienți, inclusiv proteine, vitamine și minerale, precum și antioxidanți care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 

Acerola este o sursă bogată de vitamina C, care susține sistemul imunitar și ajută la absorbția fierului din alimente. Spirulina este o altă algă care conține proteine, vitamine și minerale importante, precum și acizi grași omega-3, iar gălbenelele sunt cunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatorii și pot fi utile pentru sănătatea pielii și a mucoaselor. 

Suplimentul contribuie la sănătatea și buna funcționare a ochilor;

* sursă naturală de luteină și zeaxantină;

* adjuvant în afecțiuni precum:degenerescența maculară, senzație de ochi uscat, glaucom, cataractă, menține sănătatea corneei și cristalinului.


Mod de administrare: Câte 1 – 3 capsule pe zi. A se consuma înainte sau după masă cu minim 30 minute.

Ingrediente: Afin, fruct (Vaccinium myrtillus) extract – 4:1 – 75 mg, Acerola, fruct (Malpighia punicifolia) – extract vitamina C 17% – 75 mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) – 75 mg, Spirulină (Spirulina platensis) – 75 mg, Gălbenele, pețiol (Calendula officinalis) – extract luteină 5% – 50 mg, Ginkgo (Ginkgo biloba) extract 50:1; 24% Flavonoglycoside – 50 mg, Porumb (Zea mays) amidon – extract zeaxantină 5% – 50 mg; capsulă de gelatină.

Efecte: Contribuie la sănătatea și buna funcționare a ochilor, la buna funcţionare a sistemului imunitar; antioxidant prin stimularea efectului superoxid dismutazei; contribuie la procesele de chelatare a metalelor grele din organism; susține buna funcționare a inimii și a pancreasului; contribuie la menținerea sănătății articulațiilor și a pielii; susține buna funcționare a sistemului nervos, la îmbunătăţirea proceselor cognitive, a memoriei și la stimularea atenţiei; contribuie la menținerea capacității de adaptare și de regenerare a organismului, la îmbunătăţirea tonusului general și la menţinerea sănătăţii, tinereţii și longevităţii.

Precauții și contraindicații: Femeilor însărcinate li se recomandă să consulte medicul înainte de utilizarea produsului. A se evita administrarea în caz de alergie la oricare din componentele produsului. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A se păstra bine închis, ferit de umiditate şi căldură. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului.

Notificare nr.: 10081/03.03.2016

A se consuma, de preferinţă, înainte de: vezi pe ambalaj

Lot nr.: vezi pe ambalaj

Detalii

SKU
PHD004
Categorii

Ce spun clientii